AARC
Deutsch
Italiano
English
English
 
 
separator
Alpe Adria Rally Cup (AARC) i Alpe Adria Rally Trophy (AART) ponovno se vracaju u 2018. sa 6 NOVIH RALLY-A!
 

Po jedan rally u Sloveniji, Hrvatskoj i Italiji te tri rally-a u Austriji pružit će neizvjesnost u sljedećoj sezoni AARC-a. Atraktivno-sofisticirano -pristupačno i snažnije nego ikad, krenimo u novu sezonu AARC 2018…..

37 registriranih i zadovoljnih timova pokazali su nam  u sezoni 2016. godine da smo bili na dobrom putu i taj put  ćemo slijediti  i 2018. godine.

Nakon jedne godine pauze, sedmogodišnja priča o uspjehu (2010-2016) Alpe Adria Rally kupa nastaviti će se u uobičajenoj obiteljskoj atmosferi.

Sa visokim novčanim nagradama i dobro prilagodjenim pravilnikom koji također i manjim vozilima daje šanse za pobjedu te sa šest apsolutno novih natjecanja  nadamo  se i  2018.g. oduševiti i zainteresirati  ponovno mnoge momčadi .

Kao sportskog  direktora uspjeli smo pridobiti gosp. Helmuta Schöpfa, koji je već desetljećima uspješan organizator rallya Waldviertel. Od strane gosp. Helmuta  Schöpfa kup je prijavljen pri  AMF Austrija te je već dobio dozvolu,  a uskoro se očekuje i potvrdno „OK“ od strane i  FIA -e.

AARC 2018 kao FIA serija predstavlja daljnji korak u uspješnu budućnost, a usput bi htjeli napomenuti da smo pridobili gosp.  Helmuta  Schöpfa kao voditelja nove utrke u Koruškoj -"Rallyesprint-St. Veit ", a na  kojoj rade i podržavaju je i Wolfgang i Alexandra Troicher.Najvažnije značajke kupa:
AARC je, naravno, i dalje rezerviran  za 2WD vozila do max. 2.500 ccm3  i na taj način smo se pobrinuli za veliku izjednačenost i šanse za pobjedu. Visoki nagradni fond u svakoj klasi i u ukupnom poretku time su sačuvani za  „2WD- obitelj“.
AART će i dalje biti očuvan i rezerviran kao okupljalište  za 4x4 vozila ili 2WD vozila preko 2.500 ccm3, a  i u AART-u će se moći osvojiti visoke novčane nagrade.

Pravilnik sa izjednačenim šansama:
Pravilnik koji je već  u posljednjih sedam godina bio garancija našeg uspjeha i koji je davao priliku da čak i slabiji automobili imaju šansu za pobjedu nije se puno mijenjao, a  rally-i su  odabrani tako  da bude ponešto za svakoga.

I ovdje smo ostali vjerni našem sloganu  "atraktivan - sofisticiran - pristupačan".


Pristupačnost i atraktivnost:

Kalendar sadrži samo šest zahtjevnih rally-a sa ​​različitim kilometrima posebnih ispita, kod kojih će naravno opet ponovno biti  smanjenje  startnina do 30% i više.

Budući da su samo četiri najbolja rezultata uključena u ukupni poredak, u najboljem slučaju  možete si čak uštedjeti i dvije utrke. Ova činjenica čini AARC i AART još pristupačnijim i atraktivnijim za timove sa malim budžetom.

PAŽNJA: Kod prijava sa uključenom uplatom startnine do 28.02.2018. odobrava se  dodatni popust i ukoliko  na vrijeme dobijemo fotografije automobila i vozača ti timovi će se besplatno  predstaviti na  našem reklamnom folderu.
Više informacija o Pravilniku,  startninama, popustima i novčanim nagradama 2018 možete naći na: www.alpeadriarallyclub.eu ili jednostavno zatražiti Pravilnik putem maila alpeadriarallycup@gmail.com

Kalendar AARC / AART 2018:
20/21.04. - Rally Vipavska Dolina (SI) - 120 SSkm
18/ 19.05. - Rallyesprint St. Veit (A) - 80 SSkm
08/09.06. - Rally INA Delta (HR) - 150 SSkm
30.06./01.07 - Rally della Carnia (I)- 90 SSkm
28/29.09. - NÖ Rallye Sprint (A)- 140 SSkm
19/20.10. - Herbstrallye Dobersberg (A) - 100 SSkm

Vašem sudjelovanju veseli se organizacioni tim  AARC / AART 2018:

Predsjednik - Wolfgang Troicher
Sportski direktor - Helmut Schöpf
Tajnica - Alexandra Troicher
Press - Ernst Karl Koschuttnig
Predsjednik Austrija - Stefan Kienzl
Predsjednik Italija - Roland Gratl
Predsjednik Slovenija - Claudio Pocar
Predsjednik Hrvatska - Andrea Weber

> REGISTRACIJA

> PRAVILNIK AARC | AART 2018

separator